• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Petunia

Een passende naam voor dit bijzondere meisje. Ze had tot vorig jaar een vriendinnetje waarmee ze het goed kon vinden, maar helaas is die overleden. Petunia vond het niet erg gezellig in haar eentje en ontwikkelde probleemgedrag. Ze kon hierbij zelfs bijten naar haar eigenaren. Omdat de thuissituatie het niet toeliet om echt veel aandacht aan haar te geven besloten ze dat het beter was om haar af te staan, zodat ze weer tussen soortgenootjes kon leven. 

Het koppelen van deze dame ging niet geheel vlekkeloos. Waarschijnlijk uit onzekerheid, maar Petunia probeerde de andere dames in de groep het hok rond te jagen. Gelukkig was daar ook onze castraat Tjoep die haar op vriendelijk doch dwingende manier verzocht om daar eens mee te stoppen. Daardoor keerde de rust vrij snel weer terug in de groep. 

We houden Petunia een tijdje bij ons om te kijken of ze wat rustiger wordt en als alles goed gaat mag ze daarna gekoppeld worden aan een geschikt maatje of in een groepje. Omdat ze vrij duidelijk kan zijn en wel eens kan bijten willen we haar niet uitplaatsen als knuffelcavia of bij gezinnen met kinderen.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/