• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

6 lieve beertjes

Maik en Mick
Matt en Matti

Deze zes kereltjes zijn gebracht wegens tijdgebrek door omstandigheden in de familie. Ze zijn op zich in goede gezondheid, al hebben enkele van hen nog wat huidproblemen. 

 • Maik en Mick: twee jongemannen van ongeveer 4 maanden oud. Ze zijn niet overdreven bang en gaan gezien hun (puber)leeftijd goed met elkaar samen. Maik heeft nog een schimmelplekje op zijn neus waarvoor hij behandeld wordt. Als dat weg is mogen ze samen verhuizen. Mick is een US Teddy. 
 • Matt en Matti: de leeftijd van Matt is ongbekend, Matti is een US Teddy van ongeveer een halfjaar oud. Matti wordt momenteel nog behandeld tegen schurft. Als hij weer helemaal opgeknapt is mogen ze samen verhuizen. 
Maddock

Maddock is een knappe jongen van ruim een jaar oud die we aan het koppelen zijn aan de heren in de seniorensoos. Hij is dan wel niet oud, maar hij lijkt een chronisch probleem aan zijn huid te hebben waardoor we hem liever niet uitplaatsen. Maddock is erg tam en gezellig.

Maxwell

Maxwell is een mooie US Teddy van ongeveer een jaar oud. Hij is in goede gezondheid en krijgt hopelijk binnenkort een babyvriendje zodat hij als duo kan verhuizen. 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/