• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

6 lieve beertjes

Maik en Mick
Matt en Matti

Deze zes kereltjes zijn gebracht wegens tijdgebrek door omstandigheden in de familie. Ze zijn op zich in goede gezondheid, al hebben enkele van hen nog wat huidproblemen. 

 • Maik en Mick: twee jongemannen van ongeveer 4 maanden oud. Ze zijn niet overdreven bang en gaan gezien hun (puber)leeftijd goed met elkaar samen. Maik heeft nog een schimmelplekje op zijn neus waarvoor hij behandeld wordt. Als dat weg is mogen ze samen verhuizen. Mick is een US Teddy. 
 • Matt en Matti: de leeftijd van Matt is ongbekend, Matti is een US Teddy van ongeveer een halfjaar oud. Matti wordt momenteel nog behandeld tegen schurft. Als hij weer helemaal opgeknapt is mogen ze samen verhuizen. 
Maddock

Maddock is een knappe jongen van ruim een jaar oud die we aan het koppelen zijn aan de heren in de seniorensoos. Hij is dan wel niet oud, maar hij lijkt een chronisch probleem aan zijn huid te hebben waardoor we hem liever niet uitplaatsen. Maddock is erg tam en gezellig.

Maxwell

Maxwell is een mooie US Teddy van ongeveer een jaar oud. Hij is in goede gezondheid en krijgt hopelijk binnenkort een babyvriendje zodat hij als duo kan verhuizen. 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/