• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!
  zaterdag 30 oktober 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zondag 31 oktober 10.30-12.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

6 lieve beertjes

Maik en Mick
Matt en Matti

Deze zes kereltjes zijn gebracht wegens tijdgebrek door omstandigheden in de familie. Ze zijn op zich in goede gezondheid, al hebben enkele van hen nog wat huidproblemen. 

 • Maik en Mick: twee jongemannen van ongeveer 4 maanden oud. Ze zijn niet overdreven bang en gaan gezien hun (puber)leeftijd goed met elkaar samen. Maik heeft nog een schimmelplekje op zijn neus waarvoor hij behandeld wordt. Als dat weg is mogen ze samen verhuizen. Mick is een US Teddy. 
 • Matt en Matti: de leeftijd van Matt is ongbekend, Matti is een US Teddy van ongeveer een halfjaar oud. Matti wordt momenteel nog behandeld tegen schurft. Als hij weer helemaal opgeknapt is mogen ze samen verhuizen. 
Maddock

Maddock is een knappe jongen van ruim een jaar oud die we aan het koppelen zijn aan de heren in de seniorensoos. Hij is dan wel niet oud, maar hij lijkt een chronisch probleem aan zijn huid te hebben waardoor we hem liever niet uitplaatsen. Maddock is erg tam en gezellig.

Maxwell

Maxwell is een mooie US Teddy van ongeveer een jaar oud. Hij is in goede gezondheid en krijgt hopelijk binnenkort een babyvriendje zodat hij als duo kan verhuizen. 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/