• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

4 beertjes in een tuin gezet

Dobbie en Doedel
Doerak en Dobber

Deze vier heren zijn bij iemand in de tuin losgelaten en gelukkig bij ons in de opvang terechtgekomen. We hebben ze gesplitst in twee tweetallen. De leeftijd van de heren is niet bekend, maar waarschijnlijk zijn ze allemaal jong vrij jong en Doerak iets ouder dan de rest maar nog steeds niet echt oud. Ze zijn aan de dunne kant en voelen ook wat slap aan. Ze zijn ook nog eens erg angstig. Niet gek als je in een tuin gedumpt wordt en ook weer gevangen moet worden. We willen ze in ieder geval wel een tijdje bij ons houden om ze te laten herstellen en rustig wat te socialiseren. Daarna komen ze pas beschikbaar voor adoptie voor mensen die veel geduld met ze hebben of ze een plekje kunnen geven waar ze helemaal niks “moeten”.

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/