• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 18 december 14-00-15.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen >> KERSTEDITIE!
  Zondag 19 december 10.30-12.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet

Een vriendinnetje voor Silver: Dory!

Silver kwam enige tijd geleden naar onze opvang omdat hij niet goed overweg kon met zijn toenmalige vriendje. Waarschijnlijk deels temperament en deels leeftijd. We wilden hem nog even wat meer volwassen laten worden in zijn koppie en dan of een nieuw vriendje geven of hem laten castreren. Silver is ook een redelijk verlegen ventje.

Maar toen kwam Dory naar de opvang. Een zelfverzekerde dame van ongeveer 3 jaar die gesteriliseerd was. Dat was handig! Misschien was dit wel precies wat Silver goed kon gebruiken, dus we hebben gekeken of het klikte. En ja hoor dat deed het zeker! 

Na wat enthousiaste maar tevergeefse pogingen van Silver om Dory te versieren was het al snel rustig. Hij blijkt behoorlijk wat steun te hebben aan deze zelfverzekerde tante, wat heel fijn is om hem meer vertrouwen te geven in de wereld om hem heen. 

Dory en Silver zijn samen beschikbaar voor herplaatsing. Dory is een hele makkelijke en gezellige meid, Silver is dus een wat meer verlegen ventje. Hiermee is dus wel het nodige geduld nodig! 

Lees meer over Silver over deze pagina:

Silver

 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/