• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Een vriendinnetje voor Silver: Dory!

Silver kwam enige tijd geleden naar onze opvang omdat hij niet goed overweg kon met zijn toenmalige vriendje. Waarschijnlijk deels temperament en deels leeftijd. We wilden hem nog even wat meer volwassen laten worden in zijn koppie en dan of een nieuw vriendje geven of hem laten castreren. Silver is ook een redelijk verlegen ventje.

Maar toen kwam Dory naar de opvang. Een zelfverzekerde dame van ongeveer 3 jaar die gesteriliseerd was. Dat was handig! Misschien was dit wel precies wat Silver goed kon gebruiken, dus we hebben gekeken of het klikte. En ja hoor dat deed het zeker! 

Na wat enthousiaste maar tevergeefse pogingen van Silver om Dory te versieren was het al snel rustig. Hij blijkt behoorlijk wat steun te hebben aan deze zelfverzekerde tante, wat heel fijn is om hem meer vertrouwen te geven in de wereld om hem heen. 

Dory en Silver zijn samen beschikbaar voor herplaatsing. Dory is een hele makkelijke en gezellige meid, Silver is dus een wat meer verlegen ventje. Hiermee is dus wel het nodige geduld nodig! 

Lees meer over Silver over deze pagina:

Silver

 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/