• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Een vriendinnetje voor Silver: Dory!

Silver kwam enige tijd geleden naar onze opvang omdat hij niet goed overweg kon met zijn toenmalige vriendje. Waarschijnlijk deels temperament en deels leeftijd. We wilden hem nog even wat meer volwassen laten worden in zijn koppie en dan of een nieuw vriendje geven of hem laten castreren. Silver is ook een redelijk verlegen ventje.

Maar toen kwam Dory naar de opvang. Een zelfverzekerde dame van ongeveer 3 jaar die gesteriliseerd was. Dat was handig! Misschien was dit wel precies wat Silver goed kon gebruiken, dus we hebben gekeken of het klikte. En ja hoor dat deed het zeker! 

Na wat enthousiaste maar tevergeefse pogingen van Silver om Dory te versieren was het al snel rustig. Hij blijkt behoorlijk wat steun te hebben aan deze zelfverzekerde tante, wat heel fijn is om hem meer vertrouwen te geven in de wereld om hem heen. 

Dory en Silver zijn samen beschikbaar voor herplaatsing. Dory is een hele makkelijke en gezellige meid, Silver is dus een wat meer verlegen ventje. Hiermee is dus wel het nodige geduld nodig! 

Lees meer over Silver over deze pagina:

Silver

 

Reacties zijn gesloten.