• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Teun en Toon

Deze twee leuke heren zijn gebracht wegens gebrek aan interesse van de kinderen. Ze zijn 2 maanden daarvoor overgenomen van iemand anders en dus in vrij korte tijd twee keer verhuisd. We zoeken daarom nu een baasje waar ze niet meer weg hoeven! 

Teun en Toon zijn niet overdreven bang en ongeveer 1,5 jaar oud. Onderling gaat het goed. Ze vechten niet en hebben zeker wat aan elkaar, al kunnen ze regelmatig even hun punt willen maken. Dit uiten ze vooral in de vorm van op elkaar rijden, niet in agressie voor zover we kunnen zien. Het kan ook goed zijn dat dit een heel stuk minder wordt als ze eenmaal gesetteld zijn op een permanent plekje.

Reacties zijn gesloten.