• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Banjer, Boefje, Bandietje en Bengeltje

Deze jongens zijn gebracht omdat ze van de woningbouwvereniging van hun baasjes weg moesten. Het zijn een stelletje figuren, daarom hebben ze passende namen gekregen. 

Bengeltje is de ergste van het stel, je ziet al aan zijn ogen dat er wel erg veel karakter in zijn koppie zit. Zijn oor is gescheurd, waarschijnlijk door een vechtpartij, en bang is hij voor niemand. We overwegen om dit heftige ventje van ongeveer een halfjaar te laten castreren, waarna hij aan de slag kan in een groep dames. 

Banjer is een nog wat mager manneke van ongeveer 1,5 jaar dat ook een aardig portretje is. Hij is wat dun, zodra hij wat aangekomen is gaan we kijken wat voor hem de beste oplossing is.

Boefje is ongeveer een halfjaar oud en superknap met zijn gekke kruinen en mooie kleuren. Hij kijkt wat zachter uit zijn ogen, evenals Bandietje (leeftijd onbekend). We gaan kijken of we deze twee heren misschien in de toekomst samen uit kunnen plaatsen. Ohja, Bandietje heeft stoer lang haar wat regelmatig even geknipt moet worden.

Op dit moment zijn deze heren dus nog niet beschikbaar voor adoptie, al kunnen Boefje en Bandietje al wel onder voorbehoud dat het goed gaat reserveren. 

Bengeltje
Banjer
Boefje
Bandietje

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/