• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Scooter, Santos, Sazoe, Ship en Shester

Deze vijf heren waren overgenomen, maar de zorg voor ze naast de andere aanwezige dieren was teveel. 

De heren zijn ongeveer 5 maanden oud. Scooter is nogal een pittig kereltje, daarom laten we hem even uit-puberen en daarna gaan we voor hem of op zoek naar een nieuw maatje of we laten hem castreren (afhankelijk van het karakter wat hij vormt).

De andere vier heren zitten voorlopig nog samen, maar we gaan proberen of ze het goed kunnen vinden in tweetallen. Dat zullen dan waarschijnlijk Sazoe en Santos worden, deze heren zijn wat feller en zullen dus echt veel ruimte nodig hebben. Voor de zekerheid houden we ze nog wel even bij ons om te kijken hoe hun gedrag zich ontwikkelt. Ze zijn immers middenin hun pubertijd.

Ship en Shester lijken de twee rustigste van het vijftal en ze trekken ook veel naar elkaar toe. Daarom verwachten we dat zij wel een mooi stel zullen vormen. 

De komende weken blijven ze allemaal nog even bij ons om hun gedragsontwikkelingen goed in de gaten te houden.

Scooter
Sazoe en Santos
Ship en Shester

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/