• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Molly, Moullie en Momo

Momo en Moullie
Molly

Deze drie meiden zijn samen gebracht, maar omdat het niet goed klikte met Molly zat zij apart. Molly is een behoorlijk angstig meisje van ongeveer een halfjaar oud, ze mag verhuizen naar een plekje waar ze niets hoeft en in het gezelschap is van een of meer andere dames of een gecastreerd beertje. 

Moullie, ook ongeveer een halfjaar oud, is zwanger bij haar voormalige baasje gekomen en op 20 mei bevallen van haar dochtertje Momo. Zij mogen alleen samen verhuizen. Moullie en Momo zitten momenteel samen met de gecastreerde beer Boullie, een erg knappe CH Teddy. We willen ze het liefst als trio laten verhuizen!

Reacties zijn gesloten.