• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Molly, Moullie en Momo

Momo en Moullie
Molly

Deze drie meiden zijn samen gebracht, maar omdat het niet goed klikte met Molly zat zij apart. Molly is een behoorlijk angstig meisje van ongeveer een halfjaar oud, ze mag verhuizen naar een plekje waar ze niets hoeft en in het gezelschap is van een of meer andere dames of een gecastreerd beertje. 

Moullie, ook ongeveer een halfjaar oud, is zwanger bij haar voormalige baasje gekomen en op 20 mei bevallen van haar dochtertje Momo. Zij mogen alleen samen verhuizen. Moullie en Momo zitten momenteel samen met de gecastreerde beer Boullie, een erg knappe CH Teddy. We willen ze het liefst als trio laten verhuizen!

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/