• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Molly, Moullie en Momo

Momo en Moullie
Molly

Deze drie meiden zijn samen gebracht, maar omdat het niet goed klikte met Molly zat zij apart. Molly is een behoorlijk angstig meisje van ongeveer een halfjaar oud, ze mag verhuizen naar een plekje waar ze niets hoeft en in het gezelschap is van een of meer andere dames of een gecastreerd beertje. 

Moullie, ook ongeveer een halfjaar oud, is zwanger bij haar voormalige baasje gekomen en op 20 mei bevallen van haar dochtertje Momo. Zij mogen alleen samen verhuizen. Moullie en Momo zitten momenteel samen met de gecastreerde beer Boullie, een erg knappe CH Teddy. We willen ze het liefst als trio laten verhuizen!

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/