• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

5 knappe meiden

Ziva en Mischa - gereserveerd
Anna en Raya

Deze vijf mooie meiden zijn gebracht omdat hun baasje inmiddels wat teveel cavia’s had en meer ging werken. Ze zijn altijd goed verzorgd en hebben in huis gewoond. 

Ziva (maart 2019) en Mischa (juni 2018) kunnen het goed met elkaar vinden en mogen dan ook alleen samen verhuizen. Anna (dec 2017) en Raya (juni 2017) zijn ook een fijn stel samen en mogen dus ook alleen samen weg. Vooral Anna heeft een wat pittiger karakter naar andere cavia’s, waardoor dit stel misschien wat minder geschikt is om bij een bestaand groepje te plaatsen. 

Kleine Moppie is een week of vier en komt niet zo beschikbaar voor adoptie, hiervoor kan dus niet gereageerd worden. Mogelijk wordt ze via de wachtlijst herplaatst.

Moppie

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/