• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 18 december 14-00-15.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen >> KERSTEDITIE!
  Zondag 19 december 10.30-12.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet

5 knappe meiden

Ziva en Mischa - gereserveerd
Anna en Raya

Deze vijf mooie meiden zijn gebracht omdat hun baasje inmiddels wat teveel cavia’s had en meer ging werken. Ze zijn altijd goed verzorgd en hebben in huis gewoond. 

Ziva (maart 2019) en Mischa (juni 2018) kunnen het goed met elkaar vinden en mogen dan ook alleen samen verhuizen. Anna (dec 2017) en Raya (juni 2017) zijn ook een fijn stel samen en mogen dus ook alleen samen weg. Vooral Anna heeft een wat pittiger karakter naar andere cavia’s, waardoor dit stel misschien wat minder geschikt is om bij een bestaand groepje te plaatsen. 

Kleine Moppie is een week of vier en komt niet zo beschikbaar voor adoptie, hiervoor kan dus niet gereageerd worden. Mogelijk wordt ze via de wachtlijst herplaatst.

Moppie

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/