• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Vlokje en IJsje

Deze twee grappige broertjes van een maand of 3 oud zijn gebracht wegens een teveel aan cavia’s. Aangezien het beertjes zijn konden ze niet bij de meidengroep aansluiten. Het haar van IJsje kan nog wat langer worden en heeft misschien regelmatig een knipbeurt nodig. Ze zijn nog niet zoveel gewend maar niet overdreven bang, dus met wat geduld zullen ze vast wennen aan nieuwe dingen. We zoeken voor deze jongens een lekker ruim verblijf waar ze fijn kunnen rondrennen om hun energie kwijt te kunnen.

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/