• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Borre

Wow wat een knappe vent! Borre is een gecastreerd beertje van ongeveer 1 jaar oud dat niet zo goed overweg kon met zijn vorige vriendje. In een poging om de verhouding tussen hen beter te maken hadden zijn voormalige baasjes beide heren laten castreren. Helaas heeft dat bij cavia’s weinig invloed op hun gedrag, waardoor de verhouding tussen ze ook niet verbeterde. Daarom hebben we voor het ene beertje een passend zeugje gevonden en is Borre bij ons gebleven. Hij mag verhuizen naar liefst meerdere meiden, zodat hij lekker “the man” kan uithangen. 

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/