• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Borre

Wow wat een knappe vent! Borre is een gecastreerd beertje van ongeveer 1 jaar oud dat niet zo goed overweg kon met zijn vorige vriendje. In een poging om de verhouding tussen hen beter te maken hadden zijn voormalige baasjes beide heren laten castreren. Helaas heeft dat bij cavia’s weinig invloed op hun gedrag, waardoor de verhouding tussen ze ook niet verbeterde. Daarom hebben we voor het ene beertje een passend zeugje gevonden en is Borre bij ons gebleven. Hij mag verhuizen naar liefst meerdere meiden, zodat hij lekker “the man” kan uithangen. 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/