• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Borre

Wow wat een knappe vent! Borre is een gecastreerd beertje van ongeveer 1 jaar oud dat niet zo goed overweg kon met zijn vorige vriendje. In een poging om de verhouding tussen hen beter te maken hadden zijn voormalige baasjes beide heren laten castreren. Helaas heeft dat bij cavia’s weinig invloed op hun gedrag, waardoor de verhouding tussen ze ook niet verbeterde. Daarom hebben we voor het ene beertje een passend zeugje gevonden en is Borre bij ons gebleven. Hij mag verhuizen naar liefst meerdere meiden, zodat hij lekker “the man” kan uithangen. 

Reacties zijn gesloten.