• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Rouge

Deze mooie meid is gebracht omdat ze wat te fel was voor haar vriendinnetje, waardoor het niet erg gezellig was in de kooi.

Rouge is van december 2018 en voor zover bekend prima gezond. Als peruvian heeft ze lang haar dat maandelijks even bijgeknipt moet worden. 

We willen deze meid graag koppelen aan een geschikt gecastreerd beertje, omdat we merken dat het best een pittige dame is naar andere dames. In een groepje kan het mogelijk wel goed gaan met andere meiden, bij ons gaat dat in ieder geval prima (mede door onze goede castraat Tjoep die de boel goed regelt).

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/