• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Zyra en Zyna

Zyra en Zyna zijn afgestaan omdat hun baasje ging samenwonen en de nieuwe partner allergisch voor ze was, plus de kat des huizes vormde een gevaar voor ze. Ze zijn van juli 2019 en dus bijna 1,5 jaar oud. De dames kunnen goed met elkaar overweg en mogen dus alleen samen verhuizen. Ze zijn niet overdreven bang, maar hebben wel echt de tijd nodig om aan een nieuw plekje te wennen en het vertrouwen van hun nieuwe eigenaren te winnen. Eenmaal op schoot gaat het wel prima, maar voor een gezin met wat jongere kinderen vinden we ze minder geschikt.

Reacties zijn gesloten.