• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Zyra en Zyna

Zyra en Zyna zijn afgestaan omdat hun baasje ging samenwonen en de nieuwe partner allergisch voor ze was, plus de kat des huizes vormde een gevaar voor ze. Ze zijn van juli 2019 en dus bijna 1,5 jaar oud. De dames kunnen goed met elkaar overweg en mogen dus alleen samen verhuizen. Ze zijn niet overdreven bang, maar hebben wel echt de tijd nodig om aan een nieuw plekje te wennen en het vertrouwen van hun nieuwe eigenaren te winnen. Eenmaal op schoot gaat het wel prima, maar voor een gezin met wat jongere kinderen vinden we ze minder geschikt.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/