• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Harly en Wonka

Wonka is enige tijd geleden gebracht met een stel andere beertjes. Het verhaal van Wonka lees je hier:

https://caviaplein.nl/2020/08/08/5-pluizige-heren/ 

Wonka is een hele rustige en makkelijke beer, hij vind op schoot zitten wel oké en in de kooi doet hij gewoon lekker zijn eigen ding. 

We hebben de kleine Hardy bij hem gezet om hem gezelschap te houden, want ook al is Wonka al een jaar of 4 oud, hij heeft zeker behoefte aan een maatje. Zijn mooie kapsel moet eens in de maand ongeveer bijgeknipt worden, want Wonka is een peruvian. 

Hardy is een goed gesocialiseerd en makkelijk manneke, ofwel een hele fijne aanvulling voor een wat oudere beer. 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/