• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Kiara en Kella

Kella
Kiara

Deze twee mooie meiden zijn gebracht omdat het onderling totaal niet klikte. Dit zal een stukje (pittig) karakter zijn in combinatie met dat een van de meiden zwanger gekocht was en het niet toeliet om gekoppeld te worden aan de ander toen de babies er waren. 

Kella en Kiara zitten momenteel ieder in een andere damesgroep en dat gaat heel goed. We gaan kijken of ze hier een nieuw vast vriendinnetje kunnen vinden, maar ze mogen ook naar een gecastreerd beertje verhuizen. Misschien dat het met een babyzeugje wel klikt, maar dat moeten we dan eerst proberen. 

Beide dames zijn ongeveer 3 jaar oud.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/