• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

O’Mally en Toulouse

O'Mally
Toulouse

We kregen een telefoontje dat iemand een cavia los zag lopen in het park. Ernaast lag een lege boodschappentas waar hij vermoedelijk uit gewandeld was. Wonderbaarlijk genoeg is het degene die belde enige tijd later, in het donker, gelukt om hem te vangen! 

We kregen een hartstikke tam en lief beertje binnen dat lekker helder uit zijn oogjes keek. Op de achterkant zat een flinke plek, maar gelukkig leek hij daar weinig last meer van te hebben. De wond zag er ook heel rustig uit en twee dagen later viel de korst eraf. 

De kleine Toulouse is diezelfde dag gebracht en afkomstig van een oepsnestje. Dat kwam mooi uit, want zo hadden ze allebei meteen een maatje!

We verwachten dat Toulouse, net als O’Mally, ook lang haar gaat krijgen. Dat betekent dat ze maandelijks een knipbeurtje nodig hebben. 

Zodra de inmiddels kale plek van O’Mally weer wat haar heeft mag dit stel verhuizen.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/