• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Boullie en Bol

Mag ik jullie ook meteen aan ze voorstellen: Boullie en Bol (om het maar toepasselijk te houden)
Ze wegen maar liefst 1850 gram en zij niet eens dik, maar gewoon enorm! Deze heren zijn familie, links vader en rechts zoonlief, resp. zo’n 4-5 en 2 jaar oud. Boullie en Bol zijn gebracht wegens allergieen. Ze zijn behoorlijk relax tot nu toe, dus we verwachten dat ze vrij makkelijk zullen wennen aan een nieuw gouden mandje. Wel zoeken we een plekje waar ze echt de ruimte hebben. Niet omdat ze extra actief zijn, maar simpelweg omdat ze zo groot zijn en hun kont ook nog een beetje willen kunnen keren in hun verblijf 🙂
Voor CH-teddies hebben ze vrij lang haar. Maar ondanks dat ze er behoorlijk ontploft uit zien heeft hun vacht niet heel veel extra verzorging nodig. Je kunt ze met een zachte borstel voorzichtig borstelen of ze gewoon regelmatig een beetje bij knippen. Over het algemeen klit CH-teddyhaar niet zo als dat van langharige rassen (het is wat losser en dunner van structuur), maar een beetje extra aandacht hiervoor is dus wel een vereiste. We geven hier natuurlijk graag advies in.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/