• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Boullie en Bol

Mag ik jullie ook meteen aan ze voorstellen: Boullie en Bol (om het maar toepasselijk te houden)
Ze wegen maar liefst 1850 gram en zij niet eens dik, maar gewoon enorm! Deze heren zijn familie, links vader en rechts zoonlief, resp. zo’n 4-5 en 2 jaar oud. Boullie en Bol zijn gebracht wegens allergieen. Ze zijn behoorlijk relax tot nu toe, dus we verwachten dat ze vrij makkelijk zullen wennen aan een nieuw gouden mandje. Wel zoeken we een plekje waar ze echt de ruimte hebben. Niet omdat ze extra actief zijn, maar simpelweg omdat ze zo groot zijn en hun kont ook nog een beetje willen kunnen keren in hun verblijf 🙂
Voor CH-teddies hebben ze vrij lang haar. Maar ondanks dat ze er behoorlijk ontploft uit zien heeft hun vacht niet heel veel extra verzorging nodig. Je kunt ze met een zachte borstel voorzichtig borstelen of ze gewoon regelmatig een beetje bij knippen. Over het algemeen klit CH-teddyhaar niet zo als dat van langharige rassen (het is wat losser en dunner van structuur), maar een beetje extra aandacht hiervoor is dus wel een vereiste. We geven hier natuurlijk graag advies in.

Reacties zijn gesloten.