• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Lenny, Linny en Lennox

Lenny en Linny
Lennox

Deze lieve cavia’s zijn gebracht omdat er niet echt veel aandacht meer voor ze was en omdat het na een jaar nog steeds niet goed samen ging met de hond des huizes. 

Lenny is een mooie coronet van ongeveer 2 jaar oud die vorig jaar een nestje gehad heeft. Dat waren Linny en Lennox, die dus beide ongeveer een jaar oud zijn. 

Linny vormt een fijn koppel met haar moeder Lenny. Zij mogen dus alleen samen verhuizen. Ze zijn wat verlegen, maar eenmaal gewend zien ze dat het allemaal niet zo eng is als ze dachten. 

Lennox heeft altijd apart gewoond naast zijn moeder en zus. We hopen binnenkort een babyvriendje voor hem te regelen zodat hij gezelschap heeft en dan beschikbaar komt voor adoptie.

 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/