• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!
  zaterdag 30 oktober 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zondag 31 oktober 10.30-12.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Lenny, Linny en Lennox

Lenny en Linny
Lennox

Deze lieve cavia’s zijn gebracht omdat er niet echt veel aandacht meer voor ze was en omdat het na een jaar nog steeds niet goed samen ging met de hond des huizes. 

Lenny is een mooie coronet van ongeveer 2 jaar oud die vorig jaar een nestje gehad heeft. Dat waren Linny en Lennox, die dus beide ongeveer een jaar oud zijn. 

Linny vormt een fijn koppel met haar moeder Lenny. Zij mogen dus alleen samen verhuizen. Ze zijn wat verlegen, maar eenmaal gewend zien ze dat het allemaal niet zo eng is als ze dachten. 

Lennox heeft altijd apart gewoond naast zijn moeder en zus. We hopen binnenkort een babyvriendje voor hem te regelen zodat hij gezelschap heeft en dan beschikbaar komt voor adoptie.

 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/