• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Koda en Kenai

Deze twee grappige jongemannen van oktober 2020 zijn gebracht omdat ze teveel stress hadden van het jonge kind van het gezin. Die ging er nogal ruw mee om. 

Koda en Kenai kunnen prima met elkaar overweg en zijn heerlijk van karakter. Tenminste, als je daar van houdt. Ze zijn lekker energiek en aanwezig, zoals het borstelcavia’s betaamt. Daarnaast zijn ze niet overdreven bang, al hebben ze wel het geduld nodig natuurlijk. Ze zullen als jonge cavia’s nog niet heel erg rustig op schoot gaan zitten, maar dat komt misschien wel als ze wat ouder en rustiger worden. 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/