• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Thobi en Thori

Voor dit leuke stel zijn we op zoek naar een huisje met extra veel ruimte. Waarom? Omdat beide heren behoorlijk druk zijn van karakter. Helemaal niet erg, maar wel zo fijn om ze dan van tevoren te voorzien van een lekker ruim onderkomen. Thobi is in oktober als puber-cavia bij ons gekomen met nog twee andere beertjes. Hij had toen nogal last van zijn hormonen en daarom hebben we hem van de andere twee heren gescheiden. Inmiddels is hij een heel stuk rustiger en wat meer volwassen in zijn koppie, maar heel rustig zal hij niet worden. 

Thori is afkomstig uit een hobbynestje. Hij heeft ook energie voor tien in zich! We hebben hem als babybeertje bewust bij Thobi gezet om een wat energieker koppel te krijgen. Inmiddels zitten ze al een tijdje samen en het gaat nog steeds prima. 

Klaar om te verhuizen dus! Ben je op zoek naar een wat aanweziger stel en heb je een extra groot caviaverblijf? Dan is dit misschien wel een heel leuk duo!

Reacties zijn gesloten.