• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Thobi en Thori

Voor dit leuke stel zijn we op zoek naar een huisje met extra veel ruimte. Waarom? Omdat beide heren behoorlijk druk zijn van karakter. Helemaal niet erg, maar wel zo fijn om ze dan van tevoren te voorzien van een lekker ruim onderkomen. Thobi is in oktober als puber-cavia bij ons gekomen met nog twee andere beertjes. Hij had toen nogal last van zijn hormonen en daarom hebben we hem van de andere twee heren gescheiden. Inmiddels is hij een heel stuk rustiger en wat meer volwassen in zijn koppie, maar heel rustig zal hij niet worden. 

Thori is afkomstig uit een hobbynestje. Hij heeft ook energie voor tien in zich! We hebben hem als babybeertje bewust bij Thobi gezet om een wat energieker koppel te krijgen. Inmiddels zitten ze al een tijdje samen en het gaat nog steeds prima. 

Klaar om te verhuizen dus! Ben je op zoek naar een wat aanweziger stel en heb je een extra groot caviaverblijf? Dan is dit misschien wel een heel leuk duo!

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/