• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!
  zaterdag 30 oktober 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zondag 31 oktober 10.30-12.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Thobi en Thori

Voor dit leuke stel zijn we op zoek naar een huisje met extra veel ruimte. Waarom? Omdat beide heren behoorlijk druk zijn van karakter. Helemaal niet erg, maar wel zo fijn om ze dan van tevoren te voorzien van een lekker ruim onderkomen. Thobi is in oktober als puber-cavia bij ons gekomen met nog twee andere beertjes. Hij had toen nogal last van zijn hormonen en daarom hebben we hem van de andere twee heren gescheiden. Inmiddels is hij een heel stuk rustiger en wat meer volwassen in zijn koppie, maar heel rustig zal hij niet worden. 

Thori is afkomstig uit een hobbynestje. Hij heeft ook energie voor tien in zich! We hebben hem als babybeertje bewust bij Thobi gezet om een wat energieker koppel te krijgen. Inmiddels zitten ze al een tijdje samen en het gaat nog steeds prima. 

Klaar om te verhuizen dus! Ben je op zoek naar een wat aanweziger stel en heb je een extra groot caviaverblijf? Dan is dit misschien wel een heel leuk duo!

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/