• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Vito en Volt

Volt is een knappe jongeman die geboren is op 3 april 2020. Hij had twee vriendjes gekregen, en dat klikte helemaal niet lekker als trio. 

Omdat het tussen de andere twee beertjes wel klikte werd Volt bij ons gebracht, zodat we op zoek konden naar een eigen vriendje. En die heeft hij gevonden in de kleine Vito! Hij is 4 weken oud en heeft klein als hij (nog) is al heel wat zelfvertrouwen. 

Deze heren mogen samen verhuizen naar een lekker ruim verblijf. 

Volt is een CH teddy met behoorlijke dosis haar. De meeste CH teddies hebben toch niet zo veel extra vachtverzorging nodig, dus met een maandelijkse controle op eventuele klitjes denken we dat je al een heel eind komt. 

De heren zijn beide goed gesocialiseerd, al is de kleine Vito natuurlijk nog lekker onbevangen.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/