• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Lennox en Loki

Lennox is met zijn moeder en zusje gekomen, maar had tot nu toe nog geen vriendje. Hij is ongeveer een jaar oud. Zij werden afgestaan wegens gebrek aan interesse voor ze en omdat het niet samen ging met de hond.

Alleen is ook maar alleen, dus kreeg Lennox een babyvriendje die afkomstig is uit een hobbynestje. Samen zijn ze een energiek stel, dat lekker de ruimte zoekt om hun energie kwijt te kunnen. Ze zijn niet overdreven bang, maar hebben nog niet echt de leeftijd en ervaring (Lennox dan) om stil op schoot te zitten. We zoeken een baasje dat ze begrijpt en geduld met ze heeft.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/