• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • — 23 december CAVIA-CAFE!!–
  Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 16 december 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 16 december 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen – -KERST-EDITIE!!- –
  zaterdag in november 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Lennox en Loki

Lennox is met zijn moeder en zusje gekomen, maar had tot nu toe nog geen vriendje. Hij is ongeveer een jaar oud. Zij werden afgestaan wegens gebrek aan interesse voor ze en omdat het niet samen ging met de hond.

Alleen is ook maar alleen, dus kreeg Lennox een babyvriendje die afkomstig is uit een hobbynestje. Samen zijn ze een energiek stel, dat lekker de ruimte zoekt om hun energie kwijt te kunnen. Ze zijn niet overdreven bang, maar hebben nog niet echt de leeftijd en ervaring (Lennox dan) om stil op schoot te zitten. We zoeken een baasje dat ze begrijpt en geduld met ze heeft.

Reacties zijn gesloten.