• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Wiebe, Wish en hun babies

Wiebe en Wish waren gekocht als “het zijn echt twee mannetjes….” Tot er een aantal weken later drie kleintjes in de kooi liepen. Omdat dat er ineens wel veel cavia’s waren en omdat de kinderen er niet zo vee interesse meer in hadden werd het gezin naar ons gebracht. De babies zijn nu 3,5 week oud. De ouders zijn ongeveer 8 maanden.

Papa Wiebe hebben we aan zijn zoontje Woppie gekoppeld. Mama Wish moet nog even blijven, want Wiebe is pas na de bevalling uit het hok gehaald. Daardoor is de kans groot dat ze weer gedekt is. Babyzeugjes Wuppie en Woopie zullen via de wachtlijst voorzien worden van een nieuw baasje.

Reacties zijn gesloten.