• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Pippi

Pippi is een dametje dat geboren is in februari 2021. Ze is nog vrij jong en zit zegmaar een beetje in de puberfase. En als puber heb je soms wel eens last van je hormonen of je zet als je een beetje onzeker bent van wat anderen van je vinden gewoon een grote mond op. Toch? Nou, Pippi heeft inmiddels bewezen om flink was haar op de tanden te hebben! Gelukkig kon onze castraat Tjoep weer orde onder zijn dames brengen en inmiddels is het weer rustig in zijn harem. Pippi lijkt voor nu “getemd”.

Het zal je misschien niet verbazen dat haar behoorlijke temperament de reden was dat zij naar de opvang kwam: ze kon niet goed met haar twee maatjes overweg. Nou is dit deels een fase waar ze even doorheen moet. Maar een zachtaardig doetje gaat Pippi dus niet worden. Daarom zoeken we voor deze leuke jongedame een castraat waar ze bij mag gaan wonen. Eentje die zich niet zo druk maakt over zo’n meisje die soms iets te heftig reageert en gewoon denkt “het zal allemaal wel meid, ik ga door met eten”. 

Pippi is naar mensen toe een beetje verlegen en heeft dus echt wel de tijd nodig om even te wennen. Eigenlijk is ze naar andere cavia’s ook best wel onzeker, maar dat zal ze dus niet toegeven 😉

Heb jij zo’n relaxte castraat die een maatje zoekt? Neem dan vooral even contact op!

Reacties zijn gesloten.