• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Meiske en Menneke

Meiske
Menneke

Deze twee schattige kleintjes zijn gebracht als twee zeugjes, maar Menneke bleek in tegenstelling tot zijn zusje geen meiske te zijn. Ze zouden bij binnenkomst 6 weken moeten zijn, we hopen dat Meiske niet zwanger is. Dat ze heel leuk zijn dat weten we wel! Menneke is gekoppeld aan een volwassen berenvriendje. Meiske moet nog even blijven zodat we echt zeker zijn dat ze geen kleintjes zal krijgen (dat duurt 10 weken) of tot ze haar eventuele nestje heeft grootgebracht. De kleintjes zijn afgestaan wegens allergieën en omdat ze schurft hadden. Gelukkig was dat al behandeld en ver weg getrokken toen ze gebracht werden.

Reacties zijn gesloten.