• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Rosie

Deze mooie meid is naar de opvang gekomen omdat ze niet sociaal was naar haar groepsgenootjes (lees: ze pestte ze nogal). Dit komt deels voort uit onzekerheid, waarbij een grote mond opzetten effectief leek tegenover een stel hele zachtaardige cavia’s, waarna het een leuk spelletje voor haar werd. We hebben haar in een geschikte damesgroep kunnen zetten waar haar gedrag niet het gewenste resultaat voor haar gaf, waardoor ze nu prima met de rest om gaat. We willen haar wel voor de zekerheid bij een castraat plaatsen die stevig in zijn schoenen/pootjes staat. 
Rosie is van december 2019.

Reacties zijn gesloten.