• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!
  zaterdag 30 oktober 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zondag 31 oktober 10.30-12.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Victor en Bruce

Wat een gezellig stel he! Victor is gebracht wegens een verhuizing, waardoor er samen met enkele andere cavia’s niet genoeg plek meer voor hem was. 

Bruce liep op een dag zomaar tussen de konijnen bij een zorginstelling. Waarschijnlijk is hij door een bewoner meegenomen en uiteindelijk bij de andere dieren gezet. 

Beide heren zijn pas een paar maandjes oud. Niet heel handig qua leeftijd om te koppelen, maar het was het proberen waard. En het klikte uitstekend tussen de heren 😀 de pluizige Bruce is de goedheid zelve, wat goed past bij de energieke Victor. 

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

 • Ruimte: wat extra ivm de leeftijd, zodat ze hun energie goed kwijt kunnen
 • Aaibaarheid: Bruce vindt knuffelen helemaal prima, Victor is daar nu nog wat te energiek voor. Maar heel bang zijn ze niet.
 • Extra verzorging: de vacht van Bruce is net wat langer dan normaal, we verwachten dat het een kruising CH teddy is. In dat geval heeft hij niet echt veel extra onderhoud aan zijn vacht, maar hij kan af en toe een klitje krijgen.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/