• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Woepie

Woepie is een CH-teddy kruising van maart 2021 die gebracht is wegens een allergie. Ze is nogal een felle tante. Toen we haar wilden controleerden voelden we haar tandjes zoeken omdat ze het er niet mee eens was. We besloten haar te koppelen aan de damesgroep van Tjoep. Tjoep is een toffe castraat die zeer rechtvaardig is en goed overweg kan met dames met net iets te veel haar op hun tanden. Zelfs hij had behoorlijk moeite met Woepie. Ze begon (waarschijnlijk uit onzekerheid) te klappertanden en probeerde de zeugjes en Tjoep aan te vallen. Het is vervolgens een dag of drie onrustig geweest voordat Woepie en de rest van de groep een beetje gekalmeerd was en de rust weer terug kwam. We willen kijken of Woepie als ze echt gewend is een vriendinnetje kan maken in deze groep, zodat ze dan met die cavia kan verhuizen. Mocht dat niet het geval zijn, dan blijft ze lekker in de groep van Tjoep wonen, zodat ze rust en stabiliteit heeft en niets “moet”.

Reacties zijn gesloten.