• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Meike en Feike

Meike en Feike zijn gebracht wegens privéomstandigheden. De dames zijn ongeveer 7 maanden oud en lekker aan het puberen, met bijbehorende nukken. Ze kunnen ineens heel heftig reageren (dan vliegen ze weg las ze denken dat ze opgepakt gaan worden bijvoorbeeld) en onderling in een wat kleinere ruimte zorgt voor een hoop gekat onderling. Maar zonder elkaar kunnen ze ook niet! Dus mogen ze samen verhuizen. We zoeken iemand met de nodige puber-begrip. Ofwel geduld, begrip voor hun soms misplaatste gedrag en natuurlijk iemand die het niet erg vindt als ze uiteindelijk niet zo tam worden als misschien gehoopt.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
  • Aaibaarheid: ze zijn nog jong en in een fase waarin ze soms wat heftig reageren (pubers he….). We weten nog niet of dat een karaktertrek is, dus iemand met het nodige geduld en begrip voor hun gedrag is zeker noodzakelijk. Iemand die het ook oké vindt als ze misschien niet zo tam worden als gehoopt.

Reacties zijn gesloten.