• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 4 maart 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 4 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Candy en Popcorn

Candy en Popcorn, moeder en dochter. Ze zijn gebracht wegens een allergie en resp. een jaar en een halfjaar oud ongeveer. De dames bleken in de opvang niet erg geschikt om te koppelen aan andere dames, toen kwam de pitbul in ze even naar boven. Een rustige maar stabiele castraat zou eventueel nog bij ze passen, maar als koppel zijn ze ook gewoon heel gelukkig. Ze mogen dan ook samen verhuizen, maar zijn niet echt geschikt om toe te voegen aan een bestaand cavia-groepje.

Wat voor plek zoeken we voor dit stel?

  • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
  • Aaibaarheid: ze zijn waarschijnlijk niet echt gesteld op knuffels en aaitjes. Voor de zekerheid willen we ze dan ook niet uitplaatsen bij mensen die cavia’s zoeken om ook mee op schoot te zitten, tenzij ze er echt veel geduld en weinig verwachtingen mee hebben.

Reacties zijn gesloten.