• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 8 juli 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 8 juli 15.00-16.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
  zaterdag 10 juni 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen
  zaterdag 17 juni 9.15:Kennismakingsuurtje met dieren voor kleintjes

Froukje en Fien

Deze twee lieve meiden van een jaar of 3 zijn gebracht wegens een allergie. Helaas bleek bij controle dat Froukje (links) een rare plek ter grootte van een muntje op haar rug te hebben. Daarin zaten twee gaatjes van een talgbult, het lijkt alsof het geheel al een tijdje geleden is opengesprongen. We verwachten buiten wat extra verzorging aan deze plek dat Froukje hier niet veel last van heeft (maar zeker weten doen we dat natuurlijk nooit). Ze mogen daarom verhuizen naar iemand die het niet erg vindt dat er een mankementje bij deze lieverd hoort. En ze mogen alleen samen weg.

Wat zoeken we voor dit stel? 

 • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter zodat ze de ruimte hebben om elkaar uit de weg te gaan en hun energie kwijt te kunnen.
 • Aaibaarheid: zoals veel jonge cavia’s zijn ze gezellig druk en nog soms wat makkelijk onder de indruk. We verwachten dat dat wel bijtrekt.
 • Andere cavia’s: we verwachten dat ze vrij makkelijk bij een niet al te pittige bestaande groep passen.
 • Gezondheid: Froukje heeft een rare talgbult op haar rug. Ze heeft hier geen last van, maar het vergt wel wat extra verzorging.

Reacties zijn gesloten.