• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

Caviapraat 103: Gebrek aan interesse

Vorige week werd er door vijf verschillende baasjes afstand gedaan van hun cavia’s. En of het nou komt door de vakantie die voor de deur staat of dat het gewoon toeval is….. Vier baasjes gaven bij het brengen van hun dieren aan dat er geen tijd of interesse meer voor de cavia’s was. De cavia’s zelf leken daar niet echt boodschap aan te hebben. Er is immers niets mis met ze! We verwelkomden drie berenduo’s. Gelukkig waren ze allemaal in goede gezondheid, zodat ze hopelijk ook weer snel naar een fijn baasje mogen verhuizen waar ze de rest van hun leven kunnen blijven.

Het derde stel was een trio van twee bejaarde dames van bijna 7 jaar en hun tweejarige vriendinnetje. We hebben ze Bibi, Benthe en Babette genoemd. We hebben ze meerdere keren mogen verwelkomen als vakantiegasten, dus voor ons zijn het geen onbekenden. We wisten dan ook al van het wiebelhoofdje van Benthe, dat na een flinke oorontsteking lang geleden nooit meer stabiel is geweest. Gelukkig heeft ze er zelf geen last van. Wegens de leeftijd van Bibi en Benthe en omdat ze alle drie een supergezellige aanwinst voor de opvang zijn, blijven ze lekker in de opvang wonen.

En we mochten nog acht superleuke meiden verwelkomen! Ze waren afgestaan wegens privéomstandigheden. De dames zijn allemaal gezond en niet al te oud. Na overleg met de voormalige eigenaar hebben we besloten om de twee zusjes Peper en Zout lekker samen uit te plaatsen, de andere zes meiden hebben we voor nu samen in een verblijf gehuisvest. Zij zullen echter los van elkaar gekoppeld worden aan eenzame cavia’s van caviabaasjes die via de opvang een nieuw vriendinnetje zoeken.

Reacties zijn gesloten.