• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Cavia afstaan

U kunt in overleg met ons afstand doen van uw cavia(‘s). Bij het brengen van de dieren dient u een afstandsverklaring te ondertekenen om misverstanden te voorkomen.

Omdat er veel vraag is naar opvang van cavia’s en de opvang in de regel vol zit, hebben we meestal een wachtlijst voor het afstaan van cavia’s. Of je cavia(‘s) op de wachtlijst komen of direct gebracht kunnen worden hangt af van het geslacht, karakter en groepssamenstelling. 

Informeer gerust of we direct plek hebben of dat er een korte wachtlijst is.

Voor het brengen van cavia’s vragen wij een bijdrage van 10 euro per cavia, met uitzondering van beren die alleen wonen. 

We hebben voor beren die alleen gebracht worden heel veel aanvragen. Om te voorkomen dat we hieraan te veel kosten maken hebben een regeling voor ongecastreerde beertjes. Hierbij betaalt het oude baasje de helft van de castratiekosten als afstandskosten, zodat we hem mits hij gezond is kunnen laten castreren en zo makkelijker uit kunnen plaatsen. De kosten voor een castratie bij onze dierenarts zijn 80 euro, de afstandskosten worden dan dus 40 euro. Mocht het beertje niet voldoende conditie blijken te hebben voor een castratie, dan gebruiken we het geld uiteraard om hem goed te kunnen verzorgen.

Reacties zijn gesloten.