• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Contact

Wilt u contact met ons opnemen?

Wij zijn bereikbaar via:

E-mail: info@caviaplein.nl

Telefoon/whatsapp: 06-14171385

GELIEVE TE MAILEN ÓF TE APPEN, EN NIET BEIDE! SCHEELT DUBBEL WERK 🙂

Omdat ik naast de opvang ook werk, de caviaopvang bijhoud, nog meer huisdieren heb en een gezin kan ik niet altijd de telefoon beantwoorden.

Voor dringende gevallen kun je een appje sturen, dan probeer ik zo snel mogelijk terug te bellen.

De e-mail wordt in de regel dagelijks bekeken en beantwoord.

Afspraken worden bij voorkeur gemaakt op woensdagavond en zaterdagochtend. Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk, de overige avonden houden wij graag vrij 🙂 

De laatste maanden merken we dat het niet ongewoon is dat mensen met meerdere opvangen contact hebben en afspraken hebben gemaakt, waardoor het regelmatig voor komt dat wij dieren achteraf onnodig reserveren of een plekje vrij houden voor dieren die dan uiteindelijk niet gebracht worden. Dit gaat ten koste van adoptanten die dan wel serieuze interesse hadden of mensen die ook hun dieren af willen staan en te horen krijgen dat er geen plek is. Denk aub na voordat je een afspraak maakt voor afstand/adoptie en leg niet met meerdere opvangen tegelijk contact. Dit is heel vervelend voor ons en andere opvangen!

Adres (alleen op afspraak):

Eindsestraat 24, Dongen (Noord-Brabant)

Wij zijn bereikbaar via de oprit die langs het woonhuis naar achteren leidt. Gelieve ook achter het woonhuis te parkeren (niet ervoor) 

Postadres: Vennen 11, Dongen

Rekeningnummer:

IBAN-nummer: NL24 INGB 0006 1404 64 

Rekeninghouder: Beestenplein (Caviaopvang Caviaplein is onderdeel van Beestenplein en wordt grotendeels bekostigd door de activiteiten de we hier doen)

Reacties zijn gesloten.