• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Diensten en producten

Voer, hooi en bodembedekking

Wij verkopen via Beestenplein allerlei huisdierartikelen en zijn specialist in natuurlijke voeding voor knaagdieren, konijnen, katten en honden. Het grootste gedeelte hiervan maken wij zelf. Daarnaast kunt u terecht voor allerlei toebehoren, zoals voerbakjes, flesjes, schuilhuisjes en speelgoed. 

Met de webshop houden we onze caviaopvang in stand en steunen we ook andere goede dierendoelen

Meer hierover vindt u op: shop.beestenplein.nl 

Nageltjes knippen en vakantieopvang

Daarnaast kunnen wij nageltjes knippen en mogen je cavia’s komen logeren bij ons als u op vakantie gaat.

…. en nog meer om het dierenwelzijn te verbeteren!

Lezingen, workshops en activiteiten over huisdieren, al dan niet op maat, zodat iedereen in de gelegenheid is om goede voorlichting over huisdieren te krijgen.

Onze Aai- en knuffelploeg komt langs om mensen en kinderen kennis te laten maken met huisdieren en ze te ervaren hoe fijn het is om contact met ze te maken.

Activiteiten voor honden om samen bezig te zijn en nog meer plezier van je huisgenoot te beleven.

Kijk even op www.beestenplein.nl voor meer informatie!

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/