• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Steun de opvang!

Caviaopvang Caviaplein is een particuliere opvang zonder subsidie. En een opvang runnen kost geld. Best wel veel geld. Dieren moeten goed voer krijgen, elke dag verse groente, de huur moet betaald worden, soms moeten we naar de dierenarts,…..

De bijdragen voor afstand en adoptie zijn dan ook lang niet dekkend. Daarom doen we meer dan de opvang zelf onderhouden. We verkopen natuurlijke voeding, leuke toebehoren en andere producten in onze opvang en via de webshop:

Mede dankzij de webshop blijft de opvang bestaan. Daarnaast doen we nog andere dingen om het welzijn van huisdieren te vergroten en om eigenaren meer plezier aan hun dieren te laten beleven. Bijvoorbeeld door workshops en cursussen aan te bieden. 

Dat alles doen we onder de naam Beestenplein. Voor veel tips en informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website:

Het is ook mogelijk om de opvang periodiek te sponsoren, zowel voor particulieren als bedrijven. Hiervoor hebben we twee mogelijkheden: adopteer een verblijf of geef een dagje groenten

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op! 

Adopteer een verblijf

De verblijven van de opvang zijn financieel te adopteren, zodat de bewoners ervan deels tegemoet gekomen worden in de kosten. De prijs varieert van 10 tot 30 euro per maand, afhankelijk van het verblijf.  

Aan het verblijf komt een kaart te hangen met de vermelding wie het verblijf gesponsord heeft, plus een vermelding op deze website.

Geef een dagje groenten

De groentes die de cavia’s dagelijks krijgen zijn een enorme kostenpost die meestal oploopt tot enkele honderden euro’s per maand. Daarom is het mogelijk om elke maand een dag groente te sponsoren voor slechts 5 euro per maand. 

We hebben een bord in de opvang met vermeldingen wie een dagje groenten sponsort. Ook wordt er een vermelding op deze website gezet.

IBAN-nummer: NL24 INGB 0006 1404 64 

Rekeninghouder: Beestenplein (Caviaopvang Caviaplein is onderdeel van Beestenplein en wordt grotendeels bekostigd door de activiteiten de we hier doen)

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/