• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
    zaterdag 22 oktober 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 22 oktober 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Steun de opvang!

Caviaopvang Caviaplein is een particuliere opvang zonder subsidie. En een opvang runnen kost geld. Best wel veel geld. Dieren moeten goed voer krijgen, elke dag verse groente, de huur moet betaald worden, soms moeten we naar de dierenarts,…..

De bijdragen voor afstand en adoptie zijn dan ook lang niet dekkend. Daarom doen we meer dan de opvang zelf onderhouden. We verkopen natuurlijke voeding, leuke toebehoren en andere producten in onze opvang en via de webshop: shop.beestenplein.nl

Mede dankzij de webshop blijft de opvang bestaan. Daarnaast doen we nog andere dingen om het welzijn van huisdieren te vergroten en om eigenaren meer plezier aan hun dieren te laten beleven. Bijvoorbeeld door workshops en cursussen aan te bieden. 

Dat alles doen we onder de naam Beestenplein. Voor veel tips en informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website: http://www.beestenplein.nl

E-MAGAZINE BEESTENPLEIN!

Word lid van ons E-magazine voor slechts 4,75 per maand. Zo steun je ons welzijnscentrum en de caviaopvang én je krijgt wekelijks toegang tot nieuwe content en het speciale KIDS-gedeelte. Daarnaast steunen wij hiermee ook weer andere goede dierendoelen!

Dieren zijn geweldig. De natuur is fantastisch. In het E-magazine delen we van alles om hiermee bezig te zijn. Welke fantastische dingen kun je maken voor je huisdieren? Wat zijn leuke uitstapjes? Wat voor mooie verhalen hebben andere dierenliefhebbers te delen? En welke leuke dingen hebben we deze keer weer verzonnen voor kinderen om met de natuur en dieren aan de slag te gaan? Ontdek het!

Twijfel je nog? Maak dan gratis een account aan op kenniscentrum.beestenplein.nl en bekijk het gratis proefnummer!

Geef een dagje groenten

Geef een dagje groenten

De groentes die de cavia’s dagelijks krijgen zijn een enorme kostenpost die meestal oploopt tot enkele honderden euro’s per maand. Daarom is het mogelijk om elke maand een dag groente te sponsoren voor slechts 5 euro per maand. 

We hebben een bord in de opvang met vermeldingen wie een dagje groenten sponsort. Ook wordt er een vermelding op deze website gezet.

IBAN-nummer: NL24 INGB 0006 1404 64 

Rekeninghouder: Beestenplein (Caviaopvang Caviaplein is onderdeel van Beestenplein en wordt grotendeels bekostigd door de activiteiten de we hier doen)

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/