• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Steun de opvang!

Caviaopvang Caviaplein is een particuliere opvang zonder subsidie. En een opvang runnen kost geld. Best wel veel geld. Dieren moeten goed voer krijgen, elke dag verse groente, de huur moet betaald worden, soms moeten we naar de dierenarts,…..

De bijdragen voor afstand en adoptie zijn dan ook lang niet dekkend. Daarom doen we meer dan de opvang zelf onderhouden. We verkopen natuurlijke voeding, leuke toebehoren en andere producten in onze opvang en via de webshop: shop.beestenplein.nl

Mede dankzij de webshop blijft de opvang bestaan. Daarnaast doen we nog andere dingen om het welzijn van huisdieren te vergroten en om eigenaren meer plezier aan hun dieren te laten beleven. Bijvoorbeeld door workshops en cursussen aan te bieden. 

Dat alles doen we onder de naam Beestenplein. Voor veel tips en informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website: http://www.beestenplein.nl

Met dit doorlopende donateurschap sponsor je een caviaverblijf in onze opvang! Je krijgt maandelijks een korte update van de bewoners in het verblijf.

Mail gerust om een verblijf voor 2 of 3 cavia’s uit te zoeken als je voorkeur hebt 🙂

Via deze link kun je een automatisch donateurschap voor een verblijf starten van 10 euro per maand.

Wil je een maandelijkse bijdrage geven? Daar zijn we heel blij mee! 

Via deze link kun je een automatisch donateurschap van 4,75 per maand starten.

Geef een dagje groenten

Geef een dagje groenten

De groentes die de cavia’s dagelijks krijgen zijn een enorme kostenpost die meestal oploopt tot enkele honderden euro’s per maand. Daarom is het mogelijk om elke maand een dag groente te sponsoren voor slechts 5 euro per maand. 

We hebben een bord in de opvang met vermeldingen wie een dagje groenten sponsort. Ook wordt er een vermelding op deze website gezet.

IBAN-nummer: NL24 INGB 0006 1404 64 

Rekeninghouder: Beestenplein (Caviaopvang Caviaplein is onderdeel van Beestenplein en wordt grotendeels bekostigd door de activiteiten de we hier doen)

Reacties zijn gesloten.