• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Belangrijk: nav de persconferentie willen wij vragen om je bestellingen van tevoren door te geven, zodat ze op afspraak afgehaald kunnen worden. Bij voorkeur via de webshop (shop.beestenplein.nl), anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Ytje

Ytje is 2,5 jaar oud en heeft een bijzonder verhaal. Dit voorjaar is hij door een verzorgster meegenomen bij een dementerende dame waar zij werkte. Het ging niet meer bij haar en de familie van deze dame wilde Ytje in laten slapen in plaats van een fatsoenlijk plekje voor hem te zoeken. Daarom heeft ze Ytje meegenomen en hem waarschijnlijk een hoop ellende bespaard.

Zijn nieuwe eigenaren hadden zich heel goed ingelezen in het houden van cavia’s: Ytje kreeg een geweldige grote kooi, speelhuisjes en lekker eten. En een maatje was ook belangrijk wisten ze. Maar ze kwamen ook tot de conclusie dat ze gewoonweg geen klik met cavia’s hadden. Dat was heel jammer, maar niet eerlijk voor Ytje. Hij verdiende een huisje waar hij een vriendje kreeg en waar mensen helemaal gek op hem waren. 

En zo kwam Ytje in de opvang terecht. Ik kan wel zeggen dat wij in ieder geval helemaal gek op Ytje zijn! Hij is vrolijk en heel nieuwsgierig en laat zich makkelijk oppakken en aaien. Alleen hebben we nog geen vriendje voor dit vrolijke ventje. Dat hopen we nog op te lossen. 

Ytje is al wel te reserveren. En natuurlijk mag hij ook verhuizen als er nog een babybeertje bij hem gezocht wordt. We hopen dat Ytje niet lang hoeft te wachten op een gouden huisje, want zo’n schatje verdient dat natuurlijk!

3 reacties:

 1. Vorig jaar hebben wij Ytje naar de opvang gebracht. De kinderen zijn erg benieuwd (en ik ook) hoe het met Ytje gaat. We zouden het leuk vinden te weten dat hij het goed maakt met een vriendje. Fam.Priemus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/