• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Ytje

Ytje is 2,5 jaar oud en heeft een bijzonder verhaal. Dit voorjaar is hij door een verzorgster meegenomen bij een dementerende dame waar zij werkte. Het ging niet meer bij haar en de familie van deze dame wilde Ytje in laten slapen in plaats van een fatsoenlijk plekje voor hem te zoeken. Daarom heeft ze Ytje meegenomen en hem waarschijnlijk een hoop ellende bespaard.

Zijn nieuwe eigenaren hadden zich heel goed ingelezen in het houden van cavia’s: Ytje kreeg een geweldige grote kooi, speelhuisjes en lekker eten. En een maatje was ook belangrijk wisten ze. Maar ze kwamen ook tot de conclusie dat ze gewoonweg geen klik met cavia’s hadden. Dat was heel jammer, maar niet eerlijk voor Ytje. Hij verdiende een huisje waar hij een vriendje kreeg en waar mensen helemaal gek op hem waren. 

En zo kwam Ytje in de opvang terecht. Ik kan wel zeggen dat wij in ieder geval helemaal gek op Ytje zijn! Hij is vrolijk en heel nieuwsgierig en laat zich makkelijk oppakken en aaien. Alleen hebben we nog geen vriendje voor dit vrolijke ventje. Dat hopen we nog op te lossen. 

Ytje is al wel te reserveren. En natuurlijk mag hij ook verhuizen als er nog een babybeertje bij hem gezocht wordt. We hopen dat Ytje niet lang hoeft te wachten op een gouden huisje, want zo’n schatje verdient dat natuurlijk!

3 reacties:

  1. Vorig jaar hebben wij Ytje naar de opvang gebracht. De kinderen zijn erg benieuwd (en ik ook) hoe het met Ytje gaat. We zouden het leuk vinden te weten dat hij het goed maakt met een vriendje. Fam.Priemus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *