• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Opvangperikelen: ze komen en ze gaan!

Het was zaterdag weer een druk dagje, waarin een aantal cavia’s gebracht zijn. Maar gelukkig zijn er ook een aantal stelletjes weer voorzien van een nieuw baasje! 

Er zijn twee eenzame beertjes gebracht, die binnenkort blij gemaakt zullen worden met een nieuw vriendje. Ook kwam er een compleet mannen-gezin bij van vader met zijn drie zoons. Hun oude baasjes dachten twee dames te hebben, toen daar plotseling een nestje lag. 

En verder werd er ook nog een eenzame dame gebracht die haar vriendinnetje onlangs verloren was. 

Maar er zijn ook dieren verhuisd! Rex en zijn nieuwe vriendje vonden een nieuw baasje. En van de nieuwe cavia’s werd een beertje van 3 jaar gereserveerd met een van de babybeertjes. Ze gaan na de workshop “Het fenomeen dat cavia heet” komende 14 april verhuizen. Een ander babybeertje hoefde niet eens te wennen en is dezelfde dag weer verder verhuisd naar een nieuw vriendje. Normaal houden we de cavia’s ongeveer een week ter observatie, maar in dit geval leek het ons een betere keuze om het manneke meteen door te laten verhuizen. Dan heeft hij maar één dag stress in plaats van dat hij eerst in de opvang moet wennen en vervolgens weer moet verhuizen en opnieuw moet wennen. En de overgebleven baby is met papa-cavia ook al gereserveerd! Ook zij gaan binnenkort verhuizen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/