• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 18 september 14.00-ca 16.3o: Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen
  Zondag 19 september 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  Zondag 19 september 14.00-15.30/16.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!

Opvangperikelen: ze komen en ze gaan!

Het was zaterdag weer een druk dagje, waarin een aantal cavia’s gebracht zijn. Maar gelukkig zijn er ook een aantal stelletjes weer voorzien van een nieuw baasje! 

Er zijn twee eenzame beertjes gebracht, die binnenkort blij gemaakt zullen worden met een nieuw vriendje. Ook kwam er een compleet mannen-gezin bij van vader met zijn drie zoons. Hun oude baasjes dachten twee dames te hebben, toen daar plotseling een nestje lag. 

En verder werd er ook nog een eenzame dame gebracht die haar vriendinnetje onlangs verloren was. 

Maar er zijn ook dieren verhuisd! Rex en zijn nieuwe vriendje vonden een nieuw baasje. En van de nieuwe cavia’s werd een beertje van 3 jaar gereserveerd met een van de babybeertjes. Ze gaan na de workshop “Het fenomeen dat cavia heet” komende 14 april verhuizen. Een ander babybeertje hoefde niet eens te wennen en is dezelfde dag weer verder verhuisd naar een nieuw vriendje. Normaal houden we de cavia’s ongeveer een week ter observatie, maar in dit geval leek het ons een betere keuze om het manneke meteen door te laten verhuizen. Dan heeft hij maar één dag stress in plaats van dat hij eerst in de opvang moet wennen en vervolgens weer moet verhuizen en opnieuw moet wennen. En de overgebleven baby is met papa-cavia ook al gereserveerd! Ook zij gaan binnenkort verhuizen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/