• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Vier knappe dames

Zijn ze niet superleuk zo met z’n vieren? Deze dames zijn naar de opvang gebracht wegens gezondheidsklachten van hun baasje, waardoor er niet goed genoeg voor ze gezorgd kon worden. Ze zijn gelukkig hartstikke goed verzorgd! 

Links op de foto zie je Juna. Zij is bijna een jaar oud en is toendertijd meegenomen uit een dierenwinkel uit medelijden, ze zat er al een behoorlijk tijdje. 

Daarnaast zit Jena, die gekocht was als vriendinnetje voor Juna. Jena bleek zwanger te zijn en kreeg 16 maart 2018 twee mooie rooie dochters: Jora en Jara (rechts).

Dit stel is alleen plaatsbaar met vieren, we gaan ze niet opsplitsen! Natuurlijk hebben ze en ruim verblijf nodig waar ze lekker rond kunnen rennen. Heb je interesse in deze meiden? Stuur dan even een mailtje! 

3 reacties:

 1. Ik heb een groep van 13 cavia’s in mijn tuin. Ze lopen door de hele tuin. Kunnen deze 4 ook buiten?

  • Hallo, ik vind het net te koud worden om ze nu nog buiten te gaan laten, ze zouden wel in de winter binnen gehouden kunnen worden en in het voorjaar naar buiten kunnen! Groetjes Anne

 2. Dat gevoel had ik zelf ook al een beetje.
  Ik heb binnen helaas geen plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/