• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 29 augustus: workshop Het fenomeen dat cavia heet

  Zaterdag 5 september: workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

  Zaterdag 12 september: workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Miss en Madame

Mag ik jullie voorstellen aan Miss en Madame, twee zusjes van ongeveer 8 maanden oud. Ze hebben een geweldig karakter: nieuwsgierig, niet schrikachtig en ze laten weinig tekenen van stress zien. In hun nog korte leven hebben ze al twee eigenaren gehad. Ze waren overgenomen van een ander gezin en daar kwamen ze binnen een week tot de conclusie dat er geen ruimte was voor de meterkooi in huis en dat ze er te weinig tijd voor hadden. Om te voorkomen dat de kinderen zich teveel aan de dieren zouden hechten hebben ze deze meiden zo snel mogelijk gebracht. 

We zoeken voor Miss en Madame dus een plekje waar ze de rest van hun leven mogen blijven. 

2 reacties:

 1. Hoi,

  Ik ben al een tijdje op zoek naar 2 leuke cavia’s om ons huisje compleet te maken. Miss en Madame lijken me erg gezellige dieren. Zouden we kennis kunnen komen maken?
  Groetjes Vera Janssen

  • Hoi Vera, ja dat kan, leuk! Mail me even (info@caviaplein.nl) dan maken we een afspraak. Ik zal ze alvast onder voorbehoud voor je reserveren, zou zonde zijn als je komt kijken en ze zijn al verhuisd… Groetjes Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/