• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • VASTE VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAGOCHTEND! VIND JE HET LEUK OM EEN OCHTEND IN DE WEEK TE HELPEN MET HET VERZORGEN VAN DE DIEREN? NEEM DAN EVEN CONTACT OP
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂
  Zaterdag 2 oktober 13.00-17.00: Cavia-cafe!
  Meer info vind je hier!
  zaterdag 30 oktober 10.30-12.30: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zondag 31 oktober 10.30-12.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen

Hippo en Bas

Hippo
Bas

Zo hebben we vrijwel nooit skinny-cavia’s in de opvang en zo hebben we er vier! Hippo en Bas werden afgestaan wegens tijdgebrek. Ze zijn allebei gecastreerd en zaten bij aankomst samen in een kooi. Dat ging niet altijd vlekkeloos. Het verschil in karakter tussen de heren is als dag en nacht: Hippo is heel fel, heel  nieuwsgierig en heeft heel veel karakter. Hij is bijna nergens bang voor. Bas daarentegen is echt een lieverd en een hele rustige cavia. 

Omdat skinnies geen haar hebben en dus geen bescherming tegen een hap of knauw en omdat Hippo wel eens kon bijten heeft Bas een aantal littekens op zijn huid.

We dachten dat Hippo en onze skinnydame Nala wel goed bij elkaar zouden passen. Hippo dacht daar heel anders over en wilde Nala aanvallen. Daarom zit hij nu apart. We gaan nadenken aan wat voor zeugje we hem misschien wel kunnen koppelen.

Bas daarentegen is dus de goedheid zelve. We hadden hem bij twee rustige meiden gezet, maar die bleken best wel te kunnen katten en vonden het wel een leuk spelletje om hem in een hoekje te blijven pesten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling, dus nu zit Bas in de bejaardenbak voor dames. En daar heeft hij het zo enorm naar zijn zin! We denken dus dat Bas het beste zou passen bij een aantal zeer vriendelijke, rustige en/of oudere zeugjes. Bas mag al wel op korte termijn verhuizen.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/