• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Stef

En met Stef sluiten we de maand augustus af. Hij is cavia nummer 76 die in deze bijzonder drukke augustus-maand af. Gelukkig zijn er ook alweer heel veel cavia’s geadopteerd, gisteren verhuisden er maarliefst 5 koppeltjes! 
Stef liep al een tijdje los in een park in Udenhout. De dierenambulance heeft hem gevangen en via een vrijwilligster daarvan kwam Stef bij ons terecht. Stef is een bijzonder leuk en gezellig manneke van ongeveer een maandje of 5. Hij is helemaal niet bang, heel relax in de hand en vooral ook erg vrolijk. Stef mag verhuizen naar een babyvriendje van maximaal 6 weken. Wij gaan ook op zoek naar een babybeertje voor hem, maar als er iemand al eentje gevonden heeft kan die aan Stef gekoppeld worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/