• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Stef

En met Stef sluiten we de maand augustus af. Hij is cavia nummer 76 die in deze bijzonder drukke augustus-maand af. Gelukkig zijn er ook alweer heel veel cavia’s geadopteerd, gisteren verhuisden er maarliefst 5 koppeltjes! 
Stef liep al een tijdje los in een park in Udenhout. De dierenambulance heeft hem gevangen en via een vrijwilligster daarvan kwam Stef bij ons terecht. Stef is een bijzonder leuk en gezellig manneke van ongeveer een maandje of 5. Hij is helemaal niet bang, heel relax in de hand en vooral ook erg vrolijk. Stef mag verhuizen naar een babyvriendje van maximaal 6 weken. Wij gaan ook op zoek naar een babybeertje voor hem, maar als er iemand al eentje gevonden heeft kan die aan Stef gekoppeld worden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *