• — Animals leave pawprints on our hearts —

 • Woensdagavond 19.30-20.30 en zaterdagochtend 11.00-12.00 koffie- en cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je gewoon even cavia’s wilt komen kijken of natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

  Zaterdag 9 november 14.30-16.30

  Workshop Het fenomeen dat cavia heet (kinderen welkom): Meer info

  Zaterdag 30 november

  CAVIA-CAFÉ SINTERKLAASEDITIE

  Zaterdag 7 december 14.00-16.30/17.00 Workshop Kruiden voor cavia’s en konijnen: Meer info

  De hele agenda is hier te vinden!

Stef

En met Stef sluiten we de maand augustus af. Hij is cavia nummer 76 die in deze bijzonder drukke augustus-maand af. Gelukkig zijn er ook alweer heel veel cavia’s geadopteerd, gisteren verhuisden er maarliefst 5 koppeltjes! 
Stef liep al een tijdje los in een park in Udenhout. De dierenambulance heeft hem gevangen en via een vrijwilligster daarvan kwam Stef bij ons terecht. Stef is een bijzonder leuk en gezellig manneke van ongeveer een maandje of 5. Hij is helemaal niet bang, heel relax in de hand en vooral ook erg vrolijk. Stef mag verhuizen naar een babyvriendje van maximaal 6 weken. Wij gaan ook op zoek naar een babybeertje voor hem, maar als er iemand al eentje gevonden heeft kan die aan Stef gekoppeld worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/