• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 25 mei 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 25 mei 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Sushi

Ook Sushi werd naar ons gebracht omdat haar maatje overleden werd. Ze is ongeveer 2 jaar oud en hoewel ze bij haar oude maatje heel makkelijk was, viel het niet mee om haar te koppelen in de opvang. Ze was erg onzeker en wilde hierbij zelfs het gecastreerde beertje in de groep aanvallen. Inmiddels hebben we Sushi in een passende groep kunnen zetten, maar ze vindt alles nog best wel spannend. Daarom willen we haar nog een paar weekjes bij ons houden, zodat ze de tijd heeft om te kalmeren en te leren dat al die andere cavia’s heus niet zo eng zijn als ze denkt. Daarna gaan we op zoek naar een geschikt nieuw maatje voor haar.

Reacties zijn gesloten.