• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Sushi

Ook Sushi werd naar ons gebracht omdat haar maatje overleden werd. Ze is ongeveer 2 jaar oud en hoewel ze bij haar oude maatje heel makkelijk was, viel het niet mee om haar te koppelen in de opvang. Ze was erg onzeker en wilde hierbij zelfs het gecastreerde beertje in de groep aanvallen. Inmiddels hebben we Sushi in een passende groep kunnen zetten, maar ze vindt alles nog best wel spannend. Daarom willen we haar nog een paar weekjes bij ons houden, zodat ze de tijd heeft om te kalmeren en te leren dat al die andere cavia’s heus niet zo eng zijn als ze denkt. Daarna gaan we op zoek naar een geschikt nieuw maatje voor haar.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/