• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Oepsjes en hun vader

Noppie en Nolan
Nookie

Deze kleintjes zijn afkomstig uit twee oepsnesten. Papa Nolan is de boosdoener (of weldoener, het is maar hoe je het bekijkt). Hij mag samen met één van zijn zoontjes verhuizen. Het andere zoontje is ook al gereserveerd. 
Daarnaast kregen we 2 baby-dochtertjes van 4 weken en nog 2 meiden uit een vorig nestje begin februari. De babyzeugjes en de wat oudere meiden zullen in twee duo’s uitgeplaatst worden. 

Ze zijn nog erg onder de indruk, maar zullen met geduld nog veel kunnen leren!

Naddie
Nannie
Nanna
Nonnie

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/