• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Vier mooie oepsjes

Wat een heerlijke koppies! Deze vier mooie jongens van vier weken oud zijn afkomstig uit een oepsnestje. Gelukkig voor de oude eigenaren zat er ook nog een zeugje in dit nestje en konden ze in ieder geval één kleintje bij de moeder houden.

De kleintjes zijn erg goed gesocialiseerd en in goede gezondheid. We hebben ze inmiddels allemaal aan een eenzaam beertje in onze opvang gekoppeld en ze zullen met deze heren als koppel mogen verhuizen (een baby met een volwassen beertje dus). Dus deze kleintjes zijn niet samen te adopteren! 

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/