• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
    zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
    zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
    zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

    Meer info

Jorn en Jonas

Jorn en Jonas zijn met twee andere beertjes overgenomen en zij bleken met vieren niet bepaald gezellig. Omdat Jorn en Jonas wel goed samen konden en de andere twee beertjes onderling niet hebben we deze twee heren alvast aangenomen. De andere twee beertjes staan voorlopig op de wachtlijst. 

Omdat ze erg bang zijn hebben we ze een fotoshoot nog even bespaard. Jorn heeft ook nog een oud open bijtwondje dat niet vanzelf dicht is gegaan, daar zijn we hem nog voor aan het behandelen. Zijn vacht is ook nog niet zo mooi als zou moeten. Als Jorn is opgeknapt en ze tot rust gekomen zijn gaan we op zoek naar een geschikt baasje waar ze niks moeten en gewoon lekker hun eigen gangetje mogen gaan.

Reacties zijn gesloten.