• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.00-20.00 (aangepast wegens de nieuwe regelgeving) en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

    Wegens het coronavirus is het momenteel niet mogelijk om gewoon even naar de opvang of de cavia’s te komen kijken en we stellen het op prijs om met maximaal 2 personen te komen.

    Nieuwe workshops worden ingepland zodra de regelgeving rondom het coronavirus soepeler wordt en meer perspectief biedt.

Thor, Thurin en Thobi

Deze drie jongemannen van ongeveer 4 maanden oud zijn gebracht omdat ze te druk waren. Maar ja, wat wil je als stel puberbeertjes! Tel daarbij op dat drie druktemakers bij beertjes vaak eentje teveel is en de kans is groot dat het onrustig is in de kooi. We zijn momenteel aan het kijken wie de onruststoker is en hopen die dan te kunnen scheiden en aan een eigen maatje te koppelen. Zoals het er nu uitziet is dat Thobi (roodbont), maar we kijken het voor de zekerheid nog even aan. Als de twee overgebleven beertjes na proeftijd nog steeds goed samen kunnen komen ze pas beschikbaar voor adoptie.

Reacties zijn gesloten.

  • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

    Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

    http://www.beestenplein.nl/