• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • — 23 december CAVIA-CAFE!!–
  Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 16 december 13.00-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 16 december 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen – -KERST-EDITIE!!- –
  zaterdag in november 14.30-16.30: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Thor, Thurin en Thobi

Deze drie jongemannen van ongeveer 4 maanden oud zijn gebracht omdat ze te druk waren. Maar ja, wat wil je als stel puberbeertjes! Tel daarbij op dat drie druktemakers bij beertjes vaak eentje teveel is en de kans is groot dat het onrustig is in de kooi. We zijn momenteel aan het kijken wie de onruststoker is en hopen die dan te kunnen scheiden en aan een eigen maatje te koppelen. Zoals het er nu uitziet is dat Thobi (roodbont), maar we kijken het voor de zekerheid nog even aan. Als de twee overgebleven beertjes na proeftijd nog steeds goed samen kunnen komen ze pas beschikbaar voor adoptie.

Reacties zijn gesloten.