• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

Thor, Thurin en Thobi

Deze drie jongemannen van ongeveer 4 maanden oud zijn gebracht omdat ze te druk waren. Maar ja, wat wil je als stel puberbeertjes! Tel daarbij op dat drie druktemakers bij beertjes vaak eentje teveel is en de kans is groot dat het onrustig is in de kooi. We zijn momenteel aan het kijken wie de onruststoker is en hopen die dan te kunnen scheiden en aan een eigen maatje te koppelen. Zoals het er nu uitziet is dat Thobi (roodbont), maar we kijken het voor de zekerheid nog even aan. Als de twee overgebleven beertjes na proeftijd nog steeds goed samen kunnen komen ze pas beschikbaar voor adoptie.

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/