• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Afhalen bestellingen: bij voorkeur kun je je bestellingen via de webshop (shop.beestenplein.nl) doorgeven, anders via whatsapp (06-14171385). In principe plannen we dan iets in tijdens de inloopuurtjes op woensdagavond (19.00-20.00) of zaterdagochtend (10.00-12.00).
  Wij willen vragen om niet verder te lopen dan het bureau bij de ingang, zodat je nog praktisch buiten staat (ja gezellig is anders nu met de corona…)
  Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om je bestellingen te laten bezorgen via de pakketpost of via onze regiobezorging.
  Bedankt voor jullie begrip!
  Woensdagavond 19.00-20.00  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om gewoon even langs te komen of nageltjes te laten knippen. Of als je natuurlijke voeding wilt inslaan 🙂

6 mooie meiden

Een van onze vrijwilligers had op marktplaats een tweedehands hoekflat gevonden die we heel goed in de opvang kunnen gebruiken. We moesten hem echter kopen inclusief zes zeugjes. Nadat ze een hele dag keihard gewerkt hadden met z’n drietjes had ons fantastische team het verblijf opgehaald, grondig schoongemaakt, de halve opvang verbouwd om het hok uberhaupt een plek te kunnen geven en alles ingericht was, werden de hokken in gebruik genomen. 

De komende weken gaan we nog wel wat schuiven en wat extra verbindingen maken tussen de losse stukken, zodat de dieren die erin wonen meer ruimte krijgen. 

Maar goed, we kregen er dus wel 6 dames bij. Hele mooie en gezonde meiden van 1 tot 3 jaar oud. Ze hebben even de tijd nodig om te wennen, maar dan doen ze het wel prima. Ze zijn onderling ook niet heel moeilijk, dus we hopen ze na een wachttijd van 10 weken mogen ze verhuizen. We nemen even het zekere voor het onzekere omdat we hun achtergrond niet precies weten en er ook beertjes aanwezig waren.

Nog niet helemaal klaar, maar het begint wat te worden!
Besje
Bettie
Byske
Bieke
Babs
Bindi

Reacties zijn gesloten.

 • Wat heb jij vandaag voor je huisdieren gedaan?

  Meer weten over dieren? — Op zoek naar natuurlijke voeding je huisdieren? — Aai-en knuffelploeg op bezoek?

  http://www.beestenplein.nl/