• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

  • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan

3 dames, 2 heren en 1 mama met 2 babies

Mama Nixi met Nixon en Nika

Deze lieve cavia’s hebben we gekregen wegens privé-omstandigheden. Ze zien er gezond uit, al zijn mama met babies wat aan de dunne kant. Gelukkig is dat met wat extra gerichte voeding prima op te lossen, ze zijn gezond en levendig. En wauw wat een fantastisch karakter hebben mama en babies! Mama Nixi en de babies Nixon en Nika blijven nog even, aangezien de babies 12 november geboren zijn.

Daarnaast kregen we nog twee puber-beertjes die we schatten op ca. 4 maanden oud. Dat zijn Nox en Nex! Ze lijken prima samen te kunnen en zullen daarom ook samen beschikbaar komen voor herplaatsing. 

Ook de dames Nana, Nami en Nalu kwamen bij ons. We schatten Nana en Nami op een maand of 7, Nalu ziet er al wat meer volwassen uit, maar hoe oud ze precies is kunnen we niet zeggen. Ze mogen samen verhuizen, of apart naar een andere dame of gecastreerde heer, mits het karakter klikt. 

Alle cavia’s lijken een prettig karakter te hebben. Niet overdreven bang en ook niet overdreven pittig.

Nana
Nami
Nalu
Nox en Nex

Reacties zijn gesloten.