• De beste natuurlijke voeding en andere leuke toebehoren:

 • Woensdagavond 19.30-20.30  en zaterdagochtend 10.00-12.00 cavia-pedicure-uurtje: om nageltjes te laten knippen of als je natuurlijke voeding wilt inslaan
  zaterdag 30 maart 13.30-15.00: Workshop Het fenomeen dat cavia heet
  zaterdag 30 maart 15.00-17.00: Workshop Sloopspeelgoed maken voor cavia’s en konijnen
  zaterdag 13 april 14.00-16.00: Workshop Kruidenmixen maken voor cavia’s en konijnen

  Meer info

Pinta, Pipi en Pistache

Pinta en Pipi
Pistache

Dit knappe trio is gebracht wegens privéomstandigheden. Ze zijn redelijk verlegen en moeten dus echt de rust en tijd krijgen om te wennen. De jongedames Pipi en Pistache lijken wat angstiger, maar dit kan ook door hun leeftijd komen. Ze zijn namelijk van december 2021 en dus volop aan het puberen. De leeftijd van Pinta is niet bekend, maar we schatten haar op maximaal 2 jaar. Ze is wat minder bang dan de andere twee dames.

Pinta en Pipi mogen samen verhuizen. Pistache heeft bij ze gewoon, maar kon op een gegeven moment opeens niet meer samen met Pipi, waardoor Pistache niet met hen zal verhuizen maar aan een eigen maatje gekoppeld kan worden.

Wat voor plek zoeken we voor Pinta en Pipi?

 • Ruimte: minstens 1,20×0,5 maar liefst wat groter
 • Aaibaarheid: bij binnenkomst waren ze erg onder de indruk. Pinta trok snel bij, Pipi is duidelijk een stuk meer onzeker en zoekt graag steun bij Pinta.
 • Maatje(s): deze meiden kunnen eventueel uitgeplaatst worden met of bij een castraat.

Wat voor plek zoeken we voor Pistache?

 • Aaibaarheid: deze dame is nogal onzeker en een echte pieperd die nog veel eng vindt. Dit zal met extra aandacht verminderen, maar we vermoeden dat het ook een stukje karakter is.
 • Maatje(s): Pistache kon niet goed overweg met haar zusje Pipi, maar in de groep gaat het goed. We verwachten dat het binnen een zelfverzekerde groep met een castraat goed gaat of met een castraat of stabiele zeug.

Reacties zijn gesloten.